DVH

Dart Vereniging Havana

Zoals jullie weten zijn we sinds 20-06-2007 een vereniging.Dat het doel heeft in de toekomst het dartspel in Havana leuker en aantrekkelijker te maken.Daarbij hebben we een aantal bestuursleden

 • Voorzitter:
  Jeannot Van Doorn
 • Secretaris:
  G Horseling – Zij zorgt ervoor dat de leden op de hoogte zijn van een vergadering, de notulen worden gemaakt van een vergadering, zorgt voor een agenda voor de te bespreken punten voor een vergadering etc.
 • Penningmeester:
  Mvr Landwaart – Zorg dragen voor de financiĆ«le administratie. Op basis hiervan wordt periodiek een belans, winst- en verliesrekening en kasstroomoverzicht opgericht; Waarborgen dat inkomsten tijdig en volledig word ontvangen; Controle op de juistheid van ontvangen facturen en de betaling daarvan; Ook de controle op de opbrengsten uit het clubblad (advertenties) geschied analoog aan de controle op de opbrengsten uit sponsering.
 • Wedstrijdcommissie:
  vacant – Hij zorgt ervoor dat alles voor rond en over de wedstrijden geregeld wordt.
 • Wedstrijcoördinator:
  Gerton Horseling – De functie van deze persoon is, als een team een speler tekort komt dat de captain zich richt tot deze persoon zodat zij kan kijken of andere teams misschien een speler willen/kunnen missen. Als een team op de speeldatum van de bond niet kan spelen moet de captain zich ook tot deze persoon richten, zodat zij kan kijken of het mogelijk is om het te verschuiven.
 • Activiteitencommissie:
  G. Horseling, B. van Druten, Mvr Landwaart en leden – Zetten zich in door middel van activiteiten buiten de vereniging om die voor extra inkomsten zorgen van onze vereniging, waardoor het mogelijk is om voor onze leden iets leuks te organiseren.